Klimatforum 2021

Klimatförändringarna är en av vår tids allra största utmaningar och uppvärmningen påverkar redan samhällen och ekonomier i grunden. Varmt välkommen till årets upplaga av Klimatforum som fokuserar på de lösningar, människor och initiativ som genom att gå steget före gör en samhällsomställning möjlig.

Välkommen till Klimatforum 2021 - steget före

Klimatförändringarna är en av vår tids allra största utmaningar och uppvärmningen påverkar redan samhällen och ekonomier i grunden. Klimatforum fokuserar på de lösningar, människor och initiativ som genom att gå steget före gör en samhällsomställning möjlig.

Kom och låt dig inspireras av politiska föregångare, smarta lösningar och kommunikativt ledarskap som visar vägen framåt. Få idéer, kunskap och verktyg för att själv kunna gå steget före och inspirera andra i det viktiga klimatarbetet.

Ur programmet

  • De stora utsläpparnas koldioxidplaner
  • Vad historien kan lära oss om framtiden?
  • Kommunicera smart - så får du folk att bry sig
  • Laga klimatsmart lunch med vår kock
  • Så navigerar du klimatomställningens målkonflikter
  • Klimat och finansmarknad – vad säger den nya taxonomin?

Om Klimatforum

Naturvårdsverket har sedan 2002 anordnat Klimatforum, som etablerats som Sveriges största klimatkonferens. Klimatforum vänder sig till dig som jobbar med klimatfrågan: inom politiken, offentlig sektor, finansbranschen, näringslivet, intresseorganisation, lärosäte eller media. Konferensen tar ett helhetsgrepp kring klimatfrågan, och är ett tillfälle att hämta inspiration och aktuell kunskap.

Kontakt

Tomas Chicote, projektledare, Naturvårdsverket
Telefon: 010-6981733
tomas.chicote@naturvardsverket.se