Kalendarium

En överblick över de evenemang, seminarier och konferenser som Naturvårdsverket arrangerar. Här finns också länkar till evenemang där vi deltar med experter eller som utställare.

Vald dag: den 23 oktober 2017

Kommande händelser

 • LIFE - informationsträff biologisk mångfald

  Välkommen på informationsträffar inför årets utlysning inom LIFE. I år kommer vi ordna två informationsträffar; den 19 april har träffen fokus på inriktningarna Natur och biologisk mångfald och den 26 april på Miljö och klimat.

 • Forskningskonferens om Storslagna fjäll

  Välkommen att anmäla dig till slutkonferensen för forskningssatsningen ”Storslagen fjällmiljö” den 23-24 april 2018 som både genomförs som en fysisk konferens och som webbinarium.

 • Nationalparksträff 2018

  Välkommen till 2018 års nationalparksträff. Temat är besöksförvaltning med fokus på naturturism/ekoturism samt ”Europarc”.

 • LIFE - informationsträff miljö o klimat

  Välkommen på informationsträffar inför årets utlysning inom LIFE. I år kommer vi ordna två informationsträffar; den 19 april har träffen fokus på delprogrammet Biologisk mångfald och den 26 april på delprogrammen Miljö och Klimat.

 • Seminarium om avfallsstatistiken för 2016

  Välkommen till ett seminarium där Naturvårdsverket presenterar Sveriges avfallsmängder och -behandling för 2016. Vi visar data och berättar om avfallsflöden, måluppfyllelser, trender och vad som händer framåt.

 • Förvaltarträff 2018

  Förvaltare för skyddade områden hälsas välkommen till Förvaltarträff den 2–4 oktober 2018 .